Katkarapuwok

Arjen nopea katkarapuwok kiireisiin päiviin! Reseptistä riittää kahteen annokseen.

Ainekset

200 gHetki Arkiwokmix
1 kplvalkosipunlinkynsi pilkottuna
180 gkatkarapuja
4 rklsoijakastiketta
2 cm palainkivääriä raastettuna
0,5 rklsitruunamehua
rypsiöljyä paistamiseen

Ohje

  • Kuumenna rypsiöljy wokki- tai paistinpannulla.

 

  • Paista valkosipuli, inkivääri sekä katkaravut pannulla, kunnes niissä on kunnolla väriä.

 

  • Lisää wokkikasvikset, sitruunamehu ja soijakastike pannulle ja paista vielä muutaman minuutin ajan.

 

  • Vinkki: Voit halutessasi lisätä pannulle myös makeaa chilikastiketta.

 

  • Tarjoa nuudelien kanssa. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja kääntele wokin sekaan pannulla ennen tarjoilua

Lue myös nämä tai katso kaikki reseptit

Porkkana-fetasalaatti

Talvinen salaatti syntyy kätevästi tuunaamalla valmista salaattisekoitusta! Hunajapaahdetut porkkanat ja kuivatut karpalot tuovat salaattiin makeutta, jota tasapainottaa fetajuusto.

Tutustu lisää