Hetki-mikroateriat

Hetki Lämmin ateria Texmex Kana 255g


Texmex maut pääsevät valloilleen tässä lämmitettävässä Texmes-Kana-ateriassa. Meksikolaisittain maustettu sushiriisi maissin ja mustapapujen kera sekä tomaattikuutiot ja pinaatti muodostavat herkullisen pohjan annokselle. Proteiinia annokseen tuovat tacomaustettu kana sekä cheddarjuusto. Aterian kruunaavat tacolastut.

Kaikki Lämmin ateria -sarjamme tuotteet pakataan uusiin, mikrolämmityksen kestäviin ja helposti kierrätettäviin kartonkirasioihin.

Texmex Kana -ateria on proteiinin lähde.



Tuoteryhmä
  • Mikroateriat
Ruokavalio
  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Proteiinipitoinen

Ainesosat

Maustettu riisi-kasvissekoitus (keitetty riisi (vesi, riisi, maustettu väkiviinaetikka (väkiviinaetikka (sis. Suehiro tiiviste (vehnä)), sokeri, suola, ruokosokerimelassi), suola), maissi (maissi, sokeri, suola), mustapapu, mausteöljy (rypsiöljy, tomaattipyree, limemehu (sis. säilöntäaine E224 kaliumdisulfiitti), sokeri, paprika, savustettu paprika, juustokumina, suola, valkosipuli, cayennepippuri, chili, säilöntäaine (E211)), suola), tomaatti, tacomaustettu kanakuutio 12 % (kanakuutio (kanafilee (kasvatettu ja teurastettu: EU), vesi, tapiokatärkkelys, suola, maltodekstriini), tacomauste (mausteet (chili, kumina, valkosipuli), dekstroosi, sipuli, suola, oregano, hiivauute, perunatärkkelys, perunakuitu, mausteuute (paprika))), pinaatti, cheddarjuusto (pastöroitu maito, suola, hapate, juoksute, väri (E160b), perunatärkkelys)

Tortillalastu 15 g: maissijauho, auringonkukkaöljy, yrtit, mauste (chili), suola, maltodekstriini, kuivatut kasvikset (sipulijauhe, valkosipulijauhe, tomaatti), paprikauute

Ravintosisältö (100g:ssa)

  • Energia / Energi kJ/kcal
  • 707 kJ / 169 kcal
  • Rasva / Fett
  • 8,5 g
  • josta tyydyttynyttä /
  • varav mättat fett
  • 4,9 g
  • Hiilihydraatit / Kolhydrater
  • 17 g
  • josta sokereita /
  • varav sockerarter
  • 2,9 g
  • Proteiini / Protein
  • 6,1 g
  • Suola / Salt
  • 1,21 g
  • Laktoosi / Laktos
  • <0,01g/100g

 


Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita
  • Maitoa tai maitotuotteita
  • Rikkidioksidia tai sulfiittia