Hetki Kesäsalaatti 120 g

Raikas kesäinen salaatti valmiiksi pestyillä raaka-aineilla. Punainen frisee ja jääsalaattisekoitus kruunataan vadelmavinegrette-kastikkeella ja siemen-mustikkasekoituksella. Hetki Kesäsalaatti on hyvä pehmeän rasvan lähde.

Kesäsalaatin voi tuunata esimerkiksi tuoreilla marjoilla tai hedelmillä ja grillatulla halloumijuustolla tai mozzarellalla.

Tuote on valmistettu Suomessa. Tuotteen pääraaka-aineen alkuperä EU. Ajantasainen pääraaka-aineen alkuperämaa on ilmoitettu pakkauksessa.

Ainesosat

Punainen friseesalaatti (viljelymaa vaihtelee Espanja/Alankomaat/Italia, katso pakkaus), jääsalaatti.
Vadelmavinegretti 20 g: Rypsiöljy, vesi, vadelmasose, sokeri, valko- ja sherryviinietikka (sis. SULFIITTIA), aromit (vadelma, sitruuna), suola, sitruskuitu, inkivääri, säilöntäaine (E202), sakeuttamisaine (E415).
Siemen-mustikkasekoitus 10 g: Kurpitsansiemen, auringonkukansiemen, sokeri, kuivattu mustikka, sitruunamehu (tiiviste), glukoosisiirappi, auringonkukkaöljy, hunaja, emulgointiaineet (E322 auringonkukkalesitiini, E414). Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä ja mantelista.

Allergeenit

Rikkidioksidia tai sulfiittia

Ravintosisältö / 100g

  • Energia / Energi kJ/kcal
  • 528.0 kJ / 126.0 kcal
  • Rasva / Fett
  • 10.4 g
  • josta tyydyttynyttä /
  • varav mättat fett
  • 0.9 g
  • Hiilihydraatit / Kolhydrater
  • 5.4 g
  • josta sokereita /
  • varav sockerarter
  • 4.9 g
  • Proteiini / Protein
  • 2.1 g
  • Suola / Salt
  • 0.2 g
  • Ravintokuitua / Fiber
  • 1.5 g

Ruokavaliot

Luontaisesti gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Kasvisruoka

Ravintosisältö

Ruokavaliot

Luontaisesti gluteeniton, Kananmunaton, Maidoton, Kasvisruoka

Allergeenit

Rikkidioksidia tai sulfiittia
top circled b

Hyödynnä näissä resepteissä!