Hyvää oloa päivääsi

Me Freshillä haluamme tuoda ihmisille hyvää oloa ruoan kautta. Haluamme tarjota asiakkaillemme ravitsevia ruokia, makuelämyksiä, ruoanlaittoa helpottavia raaka-aineita ja mahdollistaa ajankäyttöä myös muihin tärkeisiin asioihin.

 

Olemme kaikki erilaisia, ja siksi Hetki-valikoimasta löytyykin eri ruokavalioihin sopivia ja valmiusasteeltaan erilaisia tuotteita. Kaikkien tuotteiden taustalla on kuitenkin ajatus siitä, että haluamme tuoda hyvinvointia asiakkaillemme juuri heille merkityksellisellä tavalla.

 

Löydät useista tuotepakkauksistamme syö hyvä olo -merkin, jonka avulla toivomme sinun löytävän juuri itsellesi sopivat tuotteet.

Hyvinvointia ruoasta

Hyvinvointi kytkeytyy toisaalta tuotteen ravitsemukselliseen sisältöön, kuten proteiineihin tai rasvan laatuun. Toisaalta hyvinvointi on kuitenkin myös ruoan mausta, ruokailusta sosiaalisena tilanteena ja ruoan valmistuksen helppoudesta hyvillä mielin nauttimista. Hyvinvointia syntyy myös siitä, kun pystyy tekemään vastuullisia valintoja ruoan suhteen.

 

Löydät monista Hetki-tuotepakkauksista merkintöjä esimerkiksi niiden sisältämästä kasvisten määrästä tai proteiinipitoisuudesta. Näillä merkinnöillä haluamme helpottaa omaan ruokavalioon sopivien tuotteiden löytämistä kuin myös havainnollistaa päivässä syötävien kasvisten määrää.

Proteiini kuuluu tasapainoiseen ruokavalioon

Tarvittava proteiinin määrä vaihtelee oman aktiivisuuden ja elämäntilanteen mukaan. Olemme lisänneet Hetki-tuotepakkauksiin tietoa tuotteiden sisältämästä proteiinin määrästä. Jos pakkauksessa lukee proteiinin lähde: vähintään 12 prosenttia elintarvikkeen energiasisällöstä muodostuu proteiinista. Jos taas pakkauksessa lukee runsasproteiininen: vähintään 20 prosenttia elintarvikkeen energiasisällöstä muodostuu proteiinista.

Suosi pehmeitä rasvoja sisältäviä tuotteita

Tuote on hyvä pehmeän rasvan lähde, kun vähintään 70 prosenttia tuotteen sisältämistä rasvahapoista on peräisin tyydyttymättömästä rasvasta ja tyydyttymättömän rasvan osuus tuotteen energiasisällöstä on yli 20 prosenttia.

Löydät Hetki-tuotepakkauksista merkinnän hyvä pehmeän rasvan lähde silloin, kun tämä kriteeri täyttyy.

500 grammaa kasviksia päivässä

Ravitsemussuositusten mukaan kasviksia tulisi syödä osana monipuolista ruokavaliota 500 grammaa päivässä. Määrä sisältää niin vihannekset, hedelmät kuin marjatkin. Yksi annos on noin 100 g, joten kasviksia tulisi syödä 5-6 annosta päivittäin.

Löydät monista Hetki-tuotepakkauksista 500 g päivässä -merkinnän, joka havainnollistaa, kuinka suuren osan päivän kasvistarpeesta tuote täyttää.

Hyväksi sinulle ja ympäristölle

Lisäämällä kasviksia aterioillesi, teet hyvää sekä itsellesi että ympäristölle. Pystyt tekemään hyvää ympäristölle myös kiinnittämällä huomiota ruokahävikkiin ja vähentämällä sitä mahdollisuuksien mukaan.

Hetki-tuotteet on suunniteltu niin, että ne on helppo käyttää kerralla kokonaan, jolloin ruokahävikkiä syntyy vain vähän tai ei ollenkaan. Esimerkiksi yksi salaattiateria sisältää reippaan määrän kasviksia ja koko annos tulee syötyä kerralla.

Arjen helpot reseptit

Kasvisbowl kahdelle

Nopea kasvisbowl syntyy helposti Hetki Wokeilla tai paistoskasviksilla. Lisää joukkoon reseptin kastikeainekset ja pyöryköitä oman maun mukaan. Alkuperäinen blogipostaus ja

Katso resepti

Hetki Hapanimelä kanawok -keitto

Herkullinen Hetki Hapanimelä kanawok taipuu ihanasti lämmittäväksi keitoksi, joka maistuu koko perheelle. Voit myös yllättää ystävän ja näyttää, miten wokki muuntautuu hetkessä

Katso resepti

Porkkana-fetasalaatti

Talvinen salaatti syntyy kätevästi tuunaamalla valmista salaattisekoitusta! Hunajapaahdetut porkkanat ja kuivatut karpalot tuovat salaattiin makeutta, jota tasapainottaa fetajuusto.

Katso resepti