Hetki Halloumi-pasta 240 g
Välimeren tuoksut tuulahtavat mikrosta, kun lämmität Halloumi-pasta-aterian. Pasta on maustettu pähkinättömällä pestolla ja Välimeren mausteöljyllä. Halloumimurut, tuore babypinaatti ja tomaattikuutiot
Välimeren tuoksut tuulahtavat mikrosta, kun lämmität Halloumi-pasta-aterian. Pasta on maustettu pähkinättömällä pestolla ja Välimeren mausteöljyllä. Halloumimurut, tuore babypinaatti ja tomaattikuutiot
Tuhdit Hetki-rieskat sopivat hyvin välipalaksi pieneen nälkään. Vehnäisten ja rukiisten rieskojen täytteiksi on valikoitunut suomalaisille tuttuja makuja. Herkullisen makuisen kinkku-cheddar
Raikas salaattisekoitus valmiiksi pestyistä raaka-aineista! Tuunaa salaattia suosikkikasviksillasi ja viimeistele annos pakkauksen mukana tulevalla Valkoisella balsamico -kastikeella. Rosesalaatti toimii niin
Hetki Bönde-salaatti viljellään ylpeydellä Pohjanmaalla. Bönde-salaatissa yhdistyy romaine- ja lehtisalaatin parhaat ominaisuudet. Salaatti on raikkaan vaaleanvihreä, sillä on paksu lehtiruoti
Hetki-jääsalaatit viljellään vankalla kokemuksella Pohjanmaalla. Viljelijämme takaavat, että Hetki-jääsalaatit ovat aina maukkaita ja laadukkaita. Jääsalaatti on rapea ja lehtevä monikäyttöinen
Hetki-friseesalaatit viljellään vankalla kokemuksella Pohjanmaalla. Viljelijämme takaavat, että Hetki-friseesalaatit ovat aina maukkaita ja laadukkaita. Maultaan mieto ja makeahko friseesalaatti sopii
Pinaatti sopii käytettäväksi niin salaatteihin kuin ruoanlaittoon! Kokeile valmistaa esimerkiksi pinaattikeittoa tai pinaattiohukaisia. Haudutettuna pinaatti on hyvä lisäke kala- ja
Rucola-salaattia käytetään tuoresalaateissa muiden salaattilajien seassa tuomassa hienoa makua. Rucolan hienoarominen maku muistuttaa vähän pähkinää ja retiisiä.
Salaattimix sisältää pinaattia, vuonankaalta ja viinijuurikasta. Käytä salaattiaterian pohjana tai lisukesalaattina ja tuunaa mieleiseksesi lisäämällä suosikkiraaka-aineitasi.
Lehtikaali ei muodosta kaalinkerää vaan siitä käytetään sen tummanvihreät, kiharareunaiset ja erittäin koristeelliset lehdet. Voimakkaanmakuista lehtikaalia kannattaa suosia ruuanlaitossa, sillä
Vuonankaali on ikivanha salaattilaji, jota viljeltiin jo antiikin Roomassa. Nimestään huolimatta vuonankaali kuuluu salaattikasveihin. Sen lehdet on pienehköt ja lusikkamaiset.
Helppoa ja nopeaa ruoanlaittoa Hetki wokkien avulla! Valmiiksi pilkotuista ja pestyistä kasviksista saa wokattua nopeasti ruoan 1-2 hengelle. Hetki-wokit toimivat