Maukasta pestomajoneesia ja mozzarellajuustoa tuoreen romanosalaatin kera uniikin focaccialeivän välissä! Leipä on parhaimillaan lämmitettynä, jolloin leivän välissä oleva juusto sulaa herkulliseksi.
LAKTOOSITON
Hetki focacciat ovat leipiä, jotka voi lämmittää herkullisen rapeiksi airfryerissä, voileipägrillissä sekä uunissa. Myös mikrolämmitys onnistuu, mutta silloin leivän pinnasta ei tule rapea. Leipien välissä oleva romanosalaatti soveltuu hyvin lyhytkestoiseen lämmitykseen.
Lämmitysohje:
Poista kaikki pakkausmateriaalit.
Air fryer: 180 °C n. 5 min.
Uunissa: Laita leivät vierekkäin uunipellille ja paista uunissa tasalämmöllä +225 °C noin 5-6 min.
Voileipägrillissä tai parilassa: noin 3-4 minuuttia Huom. paistoaika voi vaihdella parilasta riippuen.
Mikrossa: Laita leivät vierekkäin lautaselle ja lämmitä täydellä teholla (750 W), n. 1 min. Huom. Pinnasta ei tule rapeaa.