Tästä käynnistyy Iltalehden ja Hetki-tuoteperheen testiryhmähaku! Onko sinulla haasteita terveellisten valintojen kanssa? Venyvätkö ateriavälit liian pitkiksi? Syötkö suositellut puoli kiloa kasviksia päivässä? Tuleeko liian helposti valittua epäterveellinen välipala, tai jääkö koko välipala, tai kenties joku päivän tärkeistä pääaterioista kokonaan väliin?

 

Jos sinulla on haasteita jollakin terveellisen syömisen osa-alueella, ilmoittaudu mukaan testiryhmäämme. Valitsemme ryhmän jäsenet jo tällä viikolla ja ilmoitamme mukaan valituille valinnasta perjantaihin 12.2.2021 mennessä. Starttipäivä asiantuntijan kanssa järjestetään Helsingissä jo tulevana maanantaina 15.2.2021.

 

Tartu nyt haasteeseen ja ilmoittaudu mukaan. Syö itsellesi hyvä olo jo seuraavien kuukausien aikana asiantuntijan turvallisessa ohjauksessa ja Hetki-tuoteperheen helpoista, herkullisista ja terveellisistä tuotteista nauttien.

 

Asiantuntijan turvallisessa ohjauksessa

 

Asiantuntijana projektissa toimii terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja laillistettu ravitsemusterapeutti Karim Khanji. Khanji tukee testiryhmäläisiä projektin aikana aloitus-, väli- ja lopputapaamisen merkeissä. Khanjin monipuolinen työkokemus sekä koulutus yhdistettynä hänen kansainväliseen taustaansa toimivat projektissa työkaluina.

 

Projekti starttaa siis jo ensi viikolla, maanantaina 15.2.2021 alkutapaamisella ja jatkuu vähintään kesäkuulle 2021.

 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja laillistettu ravitsemusterapeutti Karim Khanji toimii Syö hyvä olo 2021 -testiryhmän asiantuntijana.

Terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja laillistettu ravitsemusterapeutti Karim Khanji toimii Syö hyvä olo 2021 -testiryhmän asiantuntijana. INKA KHANJI

 

Khanji ei asiantuntijan roolissaan keskity dieetteihin tai yksittäisiin temppuihin, vaan ravitsemukseen kokonaisvaltaisesti. Hän pyrkii herättämään ihmisiä tarkastelemaan objektiivisesti omaa suhdettaan arkisyömiseen, kasvisten kulutukseen ja ruokavalion monipuolisuuteen.

 

– Ravitsemus on muutakin kuin ravintoa ja se liittyy läheisesti esimerkiksi päivän rytmiin ja liikkumiseen. Suosittelen lämpimästi hakemaan mukaan tähän testiryhmään, nyt on nimittäin harvinainen tilaisuus päästä tarkastelemaan turvallisessa ympäristössä omaa ravitsemusta ja vahvistaa entisestään jo toimivia asioita. Pyritään yhdessä löytämään yksilölliset ratkaisut kunkin testiryhmäläisen ravitsemuksen haasteisiin.

 

Tavoitteena mutkaton suhtautuminen ja hyvinvointia tukevat valinnat

 

Khanji pohtii sitä, että moni saattaa toistaa kaavamaisesti päivästä toiseen samoja valintoja.

 

– Projektissa tullaan tekemään ryhmäläisten mielestä merkityksellisiä valintoja sen sijaan että syyllistettäisiin tai keskityttäisiin virheisiin. Tavoitteemme on, että kevään mittaan ryhmäläisten suhde ruokaan ja syömiseen on entistä mutkattomampaa ja arjen valinnat tukevat hyvinvointia, hävikin vähentämistä ja elämän hallintaa.

 

Kaikki halukkaat eivät pääse projektiin mukaan, mutta heille Khanji heittää oman haasteen.

 

– Seuraa ryhmäläisten matkaa kevään aikana. Se voi herättää ajatuksia omasta ravitsemuksestasi ja toimia hyvänä sytykkeenä omissa valinnoissasi.

 

Oletko se sinä?

 

Valitsemme ryhmään mukaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä, joilla on erilaisia tavanomaisia haasteita ruokailuun liittyen. Voit olla esimerkiksi:

 

•perheen äiti, joka tahtoo terveellisiä vinkkejä koululaisen välipalatarjontaan ja arjen ateriavalintoihin

 

•kahdestaan puolisosi kanssa asuva ja teille kahdelle arkiruokaa kokkaava henkilö, joka mahdollisesti pohtii ruokahävikkiä ja sopivia annoskokoja

 

•etsimme myös sinua, joka tahdot lisätä päivittäistä kasvisten käyttöä virallisten suositusten mukaiseksi

 

•ehkä asut yksin, etkä ole niinkään kiinnostunut kokkaamisesta, mutta tahdot kuitenkin syödä terveellisesti, tukea hyvinvointiasi ja ehkäpä liikuntaharrastuksesi puolesta toivoisit myös liikunnallista elämäntapaa tukevaa ruokavaliota

 

Ilmoittaudu nyt

 

Tunnistitko itsesi? Kiinnostuitko? Ilmoittaudu heti mukaan terveyttä edistävään testiryhmään täyttämällä seuraava hakemus Iltalehden sivuilla ->