Pähkinäinen kasviswokki

Pähkinäisestä kasviswokista riittää neljään annokseen ja valmistukseen kuluu aikaa noin 20 minuuttia.

Tämä herkullinen resepti on laadittu yhteistyössä Colour me! -blogin Juulian kanssa.

Ainekset

400 gHetki Värikäs wokmix
2 kplvalkosipulinkynsiä
1 pktQuorn-kuutioita
2 rklmaapähkinävoita
2 rklhunajaa
1 rklseesaminsiemeniä
kourallinen saksanpähkinöitä
nuudeleita
öljyä paistamiseen

Ohje

  • Paista jäisiä quorn-kuutioita öljyssä n. 6 min.

 

  • Lisää joukkoon 1 rkl soijakastiketta, 2 rkl hunajaa, 2 rkl maapähkinävoita sekä 1 rkl seesaminsiemeniä. Sekoittele ja jatka paistamista vielä toiset 6 min. Lisää loppuvaiheessa kourallinen saksanpähkinöitä pannulle paahtumaan pariksi minuutiksi. Siirrä lopuksi quorn-seos erilliselle lautaselle.

 

  • Lisää tyhjään pannuun vähän öljyä ja paista pilkottuja valkosipulinkynsiä hetki. Lisää pannulle myös wokkikasvikset ja kääntele. Lisää parin minuutin päästä quorn-seos takaisin pannulle ja sekoittele. Lisää hieman soijakastiketta.

 

  • Jätä wokki kannen alle hautumaan siksi aikaa, kun valmistat nuudelit

 

  • Voit halutessasi lisätä annoksen päälle vielä vähän limemehua, soijakastiketta ja ripauksen seesaminsiemeniä

Lue myös nämä tai katso kaikki reseptit

Porkkana-fetasalaatti

Talvinen salaatti syntyy kätevästi tuunaamalla valmista salaattisekoitusta! Hunajapaahdetut porkkanat ja kuivatut karpalot tuovat salaattiin makeutta, jota tasapainottaa fetajuusto.

Tutustu lisää