Testaa, miten voit helpottaa arjen ruokapulmia.

Tuntuuko joskus siltä, että ruokapöydässä on aina samoja ruokia, eikä ruoanlaittoon meinaa löytää inspiraatiota? Testaa, kuinka saisit uusia ideoita ruoanlaittoon helposti ja herkullisesti.

Lomakauden päättyessä on aika palata arjen rytmiin ja tuttuihin rutiineihin. Kun lapset palaavat kouluun ja työt alkavat, ratkaistavana on jälleen jokapäiväinen kysymys: Mitä ruokaa tänään syödään?

 

Monissa perheissä on omat suosikkiruokansa, jotka vilahtelevat ruokalistalla viikosta ja kuukaudesta toiseen, joskus jopa kyllästymiseen asti. Arjen keskellä ei aina riitä aikaa pohtia uusia vaihtoehtoja, ja ruokailusta voi tulla helposti yksitoikkoista.

 

Uusien reseptien kokeilu ei ole vaikeaa, kun käytössä on valmiiksi käsitellyt tuoreet raaka-aineet. Esimerkiksi valmiiksi pilkotuista Hetki Wokmix-pusseista syntyy monipuolisia aterioita käden käänteessä, ja erilaisilla mausteilla ja lisukkeilla saat muunneltua aterioita loputtomiin.

 

Tutustu helppoihin ja herkullisiin Hetki-resepteihin!

 

Lisää kasviksia koko perheen lautasille

 

Yleisen ravitsemussuosituksen mukaan kasviksia tulisi nauttia 500 grammaa joka päivä. Kuitupitoiset kasvikset tekevät hyvää ruoansulatukselle ja ne sisältävät elimistölle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Silti vain harvalla suomalaisella riittävä määrä kasviksia tulee säännöllisesti täyteen.

 

Hetki Salaattipusseista saa tuunattua monenlaisia salaatteja.

Helppo tapa lisätä kasvisten määrää lautasella on valmistaa aterian yhteydessä herkullinen lisukesalaatti. Hetki Salaattipussit ovat valmiiksi pestyjä ja pilkottuja salaattisekoituksia, jotka sisältävät myös kastikkeen.

 

Valmiista salaattipusseista on tarjolla useita eri makuvaihtoehtoja, joihin saat lisää vaihtelua muuntelemalla salaatteja erilaisin lisukkein.

 

Valmisateriat arjen pelastajina

 

Niinä päivinä, kun ruoanlaitolle ei jää aikaa, valmiit ateriat pelastavat tilanteen.

 

Hetki Enchiladat valmistuvat mikrossa muutamassa minuutissa.

Pannuvalmis Hetki Wok-ateria sisältää valmiiksi pilkotut kasvikset sekä proteiinin, joten riittää kun pyöräytät aineksia muutaman minuutin pannulla, ja ruoka on valmis.

 

Mikrossa lämmitettävät valmisateriat maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, ja myös lasten on helppo lämmittää ruoka itsenäisesti mikrossa vaikkapa ennen harrastuksiin lähtöä.

 

Myös Hetki-mikroaterioihin on lisätty runsaasti kasviksia, joten ne auttavat saavuttamaan päivän tavoitteen kasvisten määrässä.

 

Nopea ateria syntyy myös Hetki-salaattiateriasta, joka on kätevä lounas niin etäpäivänä kuin työpaikan jääkaappiin mukaan otettavaksi. Raikas lounassalaatti on helppo nauttia vaikka puistossa, sillä mukana on kätevä haarukka.

 

Millaisia ruokapulmia kohtaat omassa arjessasi? Tee testi Iltalehden sivuilla ja löydä uutta inspiraatiota ruoanlaittoon!

 

Tutustu monipuoliseen Hetki-valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

 

600 gramman Hetki Wok-ateriasta riittää myös jaettavaksi.

Lue myös nämä tai katso kaikki uutiset

Ethän skippaa lounasta

Aamiaista kutsutaan usein päivän tärkeimmäksi ateriaksi, mutta yleisen jaksamisen kannata lounas on vähintään yhtä tärkeä. Riittävän lounaan avulla aivot ja

Tutustu lisää

10 Faktaa proteiinista

Suomalaisista 18−64-vuotiaista 80 % saa proteiinia ravitsemussuositusten mukaisesti ja loput yli suosituksen, eli yleisesti ottaen suomalaisten proteiinin saanti on riittävää.

Tutustu lisää