Hetki Enchiladas meksikolaisella salaattipedillä

Enchiladaksia voi tarjoilla vaikkapa illanistujaisissa ystäville, mutta ne sopivat tuunattuina myös perheen yhteiseksi astetta herkullisemmaksi iltapalaksi viikonloppuna ja miksei myös arkena.

 

Tarjolle voi valmistella yhtä tai useampaa lajia Hetki Enciladaksia, jotka asetellaan houkuttelevasti vaikkapa Hetki Taco-salaatista valmistellulle salaattipedille. Limen raikas kirpeys ja chilin hienoisesti lämmittävä potku sopivat mainiosti avokadon ja ranskankerman rauhoittavaan seuraan.

 

Kokeile Hetki Jauheliha-enchiladaksiaKana-enchiladaksia ja Kasvis-enchiladaksia.

Ainekset

4 rasiaaHetki Enchiladaksia (jauheliha, kana tai kasvis)
1 pussiHetki Tacosalaattia
200 g pakettiHetki makeita miniluumutomaatteja
1Punasipuli
1/3 punttiaTuoretta korianteria
1/3Tuoretta chiliä
1Limen mehu
2Avokadoa
1 purkkiRanskankermaa

Ohje

  • Valmista pico de gallo, eli tuore salsa, kuutioimalla punasipuli ja puolittamalla tomaatit. Lisää joukkoon silputtu korianteri, chili ja puristettu limen mehu.

 

  • Sekoita Hetki Tacosalaatin joukkoon pussissa mukana tullut kastike ja maissilastut. Levitä salaatti tarjoiluvadille tai lautaselle.

 

  • Lisää päälle pico de gallo, siivutetut avokadot sekä ranskankermaa.

 

  • Lisää Hetki Enchilladaksien päälle pakkauksen mukana tuleva juustoraaste ja lämmitä ohjeen mukaan joko uunissa tai mikrossa. Nostele enchiladakset salaatin päälle.

 

Enchiladakset maistuvat ihan sellaisenaan paketista mikrossa lämmitettyinä. Saat niistä kuitenkin pienellä tuunauksella myös upean kokonaisuuden suuremmallekin joukolle tarjoiltavaksi.

Lue myös nämä tai katso kaikki reseptit

Kasvisbowl kahdelle

Nopea kasvisbowl syntyy helposti Hetki Wokeilla tai paistoskasviksilla. Lisää joukkoon reseptin kastikeainekset ja pyöryköitä oman maun mukaan. Alkuperäinen blogipostaus ja

Tutustu lisää