Hetki Hapanimelä kanawok -keitto

Herkullinen Hetki Hapanimelä kanawok taipuu ihanasti lämmittäväksi keitoksi, joka maistuu koko perheelle. Voit myös yllättää ystävän ja näyttää, miten wokki muuntautuu hetkessä makunystyröitä hiveleväksi keitoksi.

 

Tämä keitto maistuu varmasti myös flunssaiselle, muuten vain viluiselle tai lohturuokaa kaipaavalle tuoreen leipäpalasen kera.

 

Virkistävä lime ja hurmaava currytahna liittoutuvat makuelämystä pehmentävän kookoskerman kanssa ja valmis Hetki-wokki toimii mainiona pohjana kokonaisuudelle.

Ainekset

1 rasiaHetki Hapanimelä kanawok (700 g)
1 litraValmista kanalientä
4 desilitraaKookoskermaa
3 tlVihreää currytahnaa
1 punttiTuoretta basilikaa
2Limen mehua
Lisäksi tuoretta leipää

Ohje

  • Paista kanaa ja kasviksia hetki kattilassa. Lisää joukkoon currytahna, kanaliemi ja kookoskerma. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon nuudelit, silputtu basilika sekä kahden limen mehu. Kuumenna vielä.

 

  • Tarjoile tuoreen leivän kanssa.

 

  • Maistuvat Hetki-tuotteet helpottavat arkea. Kokeilemalla erilaisia salaatti-, wokki- ja muita vaihtoehtoja löydät varmasti maistuvat suosikit myös teidän perheellenne.

 

Nyt on keiton tekeminen helppoa. Valmiista Hetki-wokista saat nopean pohjan monenlaiselle keitolle. Tällä kerralla valmistui keitto aasialaisella twistillä.

Lue myös nämä tai katso kaikki reseptit

Porkkana-fetasalaatti

Talvinen salaatti syntyy kätevästi tuunaamalla valmista salaattisekoitusta! Hunajapaahdetut porkkanat ja kuivatut karpalot tuovat salaattiin makeutta, jota tasapainottaa fetajuusto.

Tutustu lisää