Hetki Herkkuwokmix suosikkipyöryköilläsi

Hetki Herkkuwokmixistä on erityisen helppoa valmistaa nopea ja maistuva ateria. Nappaa kaupan hyllyltä valmiiksi pilkotut wokkiainekset ja siitä vain pannulle. Tämän helpompaa wokkaaminen ei voisi olla.

 

Kannattaa kokeilla, miltä kokonaisuus maistuu esimerkiksi falafelpyöryköiden kanssa. Toki voit sekoittaa joukkoon myös muita perheenne suosikkipyöryköitä, mitä ikinä ne ovatkaan. Hetki-wokmixeillä saat lisättyä huomaamatta koko perheen kasvisten käyttöä herkullisessa muodossa.

Ainekset

2 pussiaHetki Herkkuwoxmixiä
300 gFalafelpyöryköitä
100 gRiisinuudeleita
2 desilitraaHapanimelä-chilikastiketta
Tuoretta persiljaa koristeluun
Lisäksi Hetki Freshmix salaattisekoitusta sekä Hetki Makea miniluumutomaattimix

Ohje

  • Paista kasviksia sekä falafelpyöryköitä noin 10 minuuttia pannulla. Lisää joukkoon kiehautetut sekä valutetut riisinuudelit.

 

  • Mausta wokki hapanimelä-chilikastikkeella ja tuoreella persiljalla.

 

  • Valmista lisukesalaatti helposti sekoittamalla valmiin Hetki Freshmixin tai muun Hetki-salaattisekoituksen joukkoon puolitetut tomaatit sekä kastike.

 

Nyt voi kuka tahansa olla maailman paras wokkaaja. Hetki-wokmixillä aterian valmistaminen käy sähäkästi. Kohta jo istutaan yhdessä nauttimassa hetkestä.

Lue myös nämä tai katso kaikki reseptit

Kasvisbowl kahdelle

Nopea kasvisbowl syntyy helposti Hetki Wokeilla tai paistoskasviksilla. Lisää joukkoon reseptin kastikeainekset ja pyöryköitä oman maun mukaan. Alkuperäinen blogipostaus ja

Tutustu lisää