Maki sushi

Ainekset

Määrä Ainesosa
1 pkt / n. 5 levyä sushi nori merilevää
5 dl kypsää ja maustettua sushiriisiä
2 tl wasabitahnaa
150 g sushi lohta / graavilohta
1 pss Hetki Julienne kasviksia

Ohje

  1. Aseta merilevämatto tuorekelmun tai bambumaton päälle.
  2. Levitä riisiä ohueksi kerrokseksi kahteen kolmasosaan merilevämatosta.
  3. Levitä riisin keskelle ohut kerros wasabia.
  4. Asettele suikaloitu lohi ja Hetki Julienne kasviksia riisin keskelle pitkittäin.
  5. Kostuta merilevämaton reuna ohuelti vedellä.
  6. Kääri sushit kelmun tai maton avulla tiukaksi rullaksi.
  7. Valmista loput rullat samalla tavalla.
  8. Leikkaa rullat terävällä ja vedellä kostutetulla veitsellä 8-10 osaan.
  9. Tarjoa makisushit soijakastikkeen, wasabin ja inkiväärin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet